Az Egyesült Államok és Anglia legújabb tanulmányai szerint, úgy tűnik, hogy a férfiak egy új generációját jobban érdekli a videojátékok és a Netflix nézése, mint az, hogy jól érezzék magukat a paplan alatt. Kevesebb szex az Egyesült Államokban. A felmérés a National Opinion Research Center a University of Chicago (USA) azt sugallja, hogy a fiatal amerikaiak kevesebb szex, mint a múltban.

A 30 évesnél fiatalabb férfiak aránya, akik nemi életet éltek

1Ennek a tanulmánynak a részeként amelyet általános társadalmi felmérésnek neveznek-személyes interjúkat folytattak több ezer emberrel 1972 óta rendszeresen. A legújabb kiadás azt mutatja, hogy a felnőttek 23% a számolt be arról, hogy nem szexelt az elmúlt tizenkét hónapban ami az elmúlt tíz évben megduplázódott és hogy a vártnál sokkal nagyobb számú közülük férfi volt. Ugyanezen adatok szerint a 30 év alatt aránya, akik arról számoltak be, hogy az elmúlt évben nem szexeltek, 2008 óta megháromszorozódott 28% ra, sokkal magasabb volt, mint az azonos korcsoportba tartozó nők körében megfigyelt 8% os növekedés. Olvassa el is.

Nincs szex harc nélkül szerelés macsó a KDK-ban Egyiptomból női Viagra lett. A tanulmány azt is megállapítja, hogy a 18-34 éves amerikai felnőttek több mint fele (51%) nem rendelkezik hosszú távú partnerrel  33% kal 2004 től.

A szexuális aktivitás csökkenő tendenciája férfiak és nők, fiatalok és idősek együtt

2Az angolok is kevesebbet szeretkeznek . A szexuális aktivitás csökkenő tendenciája férfi és nő, fiatal és idős együtt-az Egyesült Királyságban ugyanolyannak tűnik. A British Medical Journal (BMJ) nemrégiben készített tanulmánya megvizsgálta a British National Survey of Sexual Attitűds and Lifestyles (szexuális attitűdök és életmód) által gyűjtött adatokat. A felmérés  végzett 10 év 1990 óta összesen 45.000 ember nyújt áttekintést a szexuális viselkedés a britek. Olvassa el is. Az ujjak mérete határozza meg a szexuális irányultságot. Nemek közötti egyensúlyhiány.

A BMJ eredményei szerint a férfiak és nők csaknem egyharmada nem szexelt az elmúlt hónapban, míg a 16-44 éves férfiak és nők kevesebb mint fele szexelt legalább hetente egyszer. És a helyzet rosszabbodik a 25 évesnél idősebb és házaspárok és az együttélők számára: ők felelősek a szexuális aktivitás két évtized legnagyobb visszaeséséért.

Jelentősen visszaesett azoknak a személyeknek a száma, akik az elmúlt hónapban 10-szer vagy többször voltak szexuális kapcsolatban

3Azt is jelzi, hogy azon személyek aránya, akik az elmúlt hónapban 10-szer vagy annál többet jelentettek szexuális kapcsolatot, jelentősen csökkent : a nők körében 20,6% – ról 13,2% – ra, a férfiak körében pedig 20,2%  ról 14,4% ra, 2001 és 2012 között. A londoni Higiéniai és Trópusi Orvostudományi Iskola kutatói azt állítják, hogy az Egyesült Királyságban a szexuális közösülés gyakoriságának csökkenését olyan személyeknél figyelték meg, akik már szexuálisan aktívak voltak, nem pedig másoknál, akik úgy döntöttek, hogy megtartják szüzességüket. Az elmúlt évtizedek jelentős társadalmi átalakulásai befolyásolhatták a nemi közösülés gyakoriságát, mert “ez valami, ami sokat változott az elmúlt 50 évbenmondja Simon Forrest professzor a Newcastle Egyetem Egészségügyi & Society Intézetéből. Olvassa el is. Nairobiban a női forradalom.

Malawi sexual initiation rítusok veszélyeztetett  global voice. Forrest professzor úgy véli, hogy az egyik oka annak, hogy a fiatalok kevésbé szexelnek-vagy kevésbé férnek hozzá a szexhez-az lehet, hogy hajlamosak tartós párkapcsolatot létesíteni életük későbbi szakaszában, olyan emberekkel, akik 30 éves koruk előtt nem rendeződnek házasságba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *